Magunkról ::

Az M.BIT Bt. 1994 április közepén alakult Pécsett, A jogutód Kft. 2017 június végén Budapestre tette át a székhelyét. Kezdetben számítástechnikai szolgáltatóként vállalta IBM kompatibilis személyi számítógépek javítását, installálását, rendszerbe integrálását, bővítését. Rendszergazda-funkciókat látott el, majd később az alkatrész-szállításokkal komplett konfigurációk telepítését is vállalta. Más, csak kereskedelemmel foglalkozó cégeknek szervízelés és helyszíni installálás tevékenységet látott el alvállalkozóként. Később bővült a profil vonalkódtechnikai eszközök forgalmazásával és javításával.

Ma már a számítástechnika és komplett projekt management átfogó területén dolgozunk. Cégünk több vállalkozás elindításában, felépítésében és a mai napig sikeresen működő informatikai hátterét teremtette meg és jelenleg is karban tartja.

Az internethez hozzátartozik az is, hogy egy adott cég szolgáltatásaival, termékeivel jelen legyen az interneten. Ennek megfelelően vállaljuk korszerű technológiára épülő weboldalak készítését.
- Adatbázis alapú weboldalak
- E-business, internetes áruházak
- Intranet rendszerek

Cégünk megtartotta az integrált rendszerfelügyelet szakterületet, de nyilvánvaló hogy a megváltozott informatikai körülményeknek megfelelően napra készen a legújabb technológiákkal oldja meg a feladatokat. Partnereink tudják, hogy a majd 30 éves mangánvállalkozói múltunk biztos pontot és szakszerű kiszolgálást biztosít számukra.

MBIT magunkról 

(C) 2017 M.BIT Kft. || Az Ön számítógépének IP címe: 44.211.31.134 neve: ec2-44-211-31-134.compute-1.amazonaws.com